Vogelwering

Duurzame preventie en bestrijding van vogeloverlast

Goedgekozen vogelwering voor hygiëne en nette uitstraling

Wie wil niet een keurig en schoon bedrijfspand? Een gebouw waar je graag naar binnen loopt en een lust voor het oog is. Het zijn dit soort zaken die bijdragen aan een representatieve uitstraling. Los daarvan wil je als locatiebeheerder dat klanten en medewerkers in een schone omgeving werken en wil je bijdragen aan hun goede gezondheid.

Overlast van vogels is daarom vervelend en kan zelfs uit de hand lopen. Uitwerpselen, lawaai, nesten of het zelfs aanvallen van mensen wil je natuurlijk vermijden. Als er niet opgelet wordt komen er zelfs gevaren met betrekking tot gezondheid en hygiëne om de hoek kijken. Daarom is een goedgekozen vogelwering onderdeel van een integrale aanpak. Conform BRC worden al deze aspecten meegenomen in onze scope.

Elke vogelsoort zijn eigen aanpak

Duiven, kraaien, kauwen, meeuwen, mussen: elke vogel heeft zijn eigen uitdagingen. Ook de regelgeving verschilt per soort, waardoor bepaalde maatregelen niet genomen mogen worden, bijvoorbeeld vanwege bescherming.

Onze vogelwering is altijd gebaseerd op een duurzame oplossing. Zowel voor de vogel zelf als voor de locatie waar het om gaat. We stellen samen vast wat de oorzaken van het probleem zijn en adviseren over de juiste behandelmethode.

Installateur Flock Off vogelwering

Flock Off vogelwering is een diervriendelijke en duurzame methode om alle soorten vogels te weren, op welke locatie ook. Ithamar is gecertificeerd installateur van deze zeer effectieve hightech oplossing.

flock-off-vogelwering

Schakel Ithamar in

Is er bij jou sprake van vogeloverlast? Of wil je preventief te werk gaan?
Neem contact op en we stellen samen met je vast wat de juiste aanpak is.

R

No nonsens

R

Advisering & uitvoering

R

Certificaat & Garantie

R

20+ jaar ervaring

Inspectie aanvragen

Word teruggebeld

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact op.

Start een chat

En kom direct in contact.

Over Ithamar

Al meer dan 20 jaar specialist in duurzame preventie en bestrijding van plaagdieren. Door slimme aanpak, bewaking en training helpen we bij het bereiken van een volledig plaagdiervrije werk- en leefomgeving.

Snel schakelen